Gezocht: Intakemedewerker

28 februari 2019
Gezocht: Intakemedewerker

Wij zijn ter vervanging in het kader van zwangerschapsverlof voor de periode t/m 20 december 2019 op zoek naar een intakemedewerker voor minimaal 3 dagen per week (0,6 fte). Werkdagen in overleg.

Als intakemedewerker bestaat je functie voornamelijk uit het voeren van telefonische (intake)gesprekken met ouders of betrokken professionals. Je beantwoordt vragen over de werkwijze van de consulenten en geeft informatie, verwijst indien nodig naar andere instanties en verzorgt de intake. Aan de hand van de afgenomen intake toets je of aan de toelatingscriteria wordt voldaan. Naast telefonisch contact en contact per e-mail regel je de administratie rondom een bemiddelingsprocedure.

Kennis van het onderwijssysteem en de Wet Passend onderwijs zijn een must. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en beschikt over empathisch vermogen. Je hebt affiniteit met de doelgroep, kinderen en jongeren met een extra ondersteuningsbehoefte. Je bent zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken. Een proactieve houding en flexibiliteit zijn trefwoorden die bij je passen. Kennis van en/of ervaring in de jeugdzorg of de transities in de zorg zijn een pré. Het spreekt vanzelf dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

  • .Een zelfstandige, uitdagende baan in een prettige werksfeer en binnen een klein team.
  • Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Deze aanstelling betreft vervanging in het kader van zwangerschapsverlof (t/m 20 december 2019), met mogelijk uitzicht op aanblijven na deze periode.
  • Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.384,77 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie en/of vragen over de procedure kan je op dinsdagen en donderdagen terecht bij Saskia Staarink (070-3122888) of Laura Goedhart (070-3122884).

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat uiterlijk 22 maart 2019 je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina. De eerste gesprekken vinden plaats in april 2019. Een capaciteiten, persoonlijkheidstest en integriteitsscreening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.