Vacature: Allround HR Adviseur 0,6 fte

14 november 2023
Vacature: Allround HR Adviseur 0,6 fte

Onderwijsconsulenten houdt zich bezig met het realiseren van een passende onderwijsplek voor individuele leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte in (speciaal) basis-, (speciaal) voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Wij werken vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op een passende onderwijsplek.

De organisatie Onderwijsconsulenten heeft recent een grote transitie doorgemaakt van een zzp organisatie naar een organisatie waarbij het grootste gedeelte van de medewerkers in dienst is. Er is nieuw HR beleid opgesteld. Aan jou de taak om dit op korte termijn verder uit te bouwen en te (helpen) implementeren.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als HR adviseur ben je een sparring partner en adviseur voor de directeur-bestuurder en (functioneel) leidinggevenden. Je bent de spin in het web in het proces van in-, door-, en uitstroom van vaste medewerkers en de flexibele schil van de Onderwijsconsulenten. Je geeft advies over HR-regelingen en verzuim. Het opstellen van arbeidscontracten en het regelen van de indiensttreding van medewerkers behoren tot jouw takenpakket. Daarbij houd je de personeelsdossiers up to date.  Je rapporteert periodiek over de in-, door-, en uitstroomcijfers en verzuimcijfers. Er is veel ruimte voor jou om HR verder uit te rollen binnen de organisatie, onder andere op het gebied van de gesprekkencyclus, beloningsbeleid en leren & ontwikkelen. Jouw belangrijkste focus is dat Onderwijsconsulenten een aantrekkelijk werkgever wil zijn.

De organisatie bestaat uit 60 medewerkers, waarvan er 10 regelmatig op kantoor werken. Als HR adviseur werk je hybride. Het kantoor bestaat uit een secretariaat, afdeling intake, afdeling beleid, afdeling management en een directeur- bestuurder. De onderwijsconsulenten die onze dienstverlening vertegenwoordigen werken in regio-teams verspreid door heel Nederland. De sfeer binnen de organisatie kenmerkt zich door een mix van professionaliteit en betrokkenheid.  

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, specifieke kennis en ervaring op het gebied van HRM;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van HR-informatiesystemen;
 • Je bent integer, neemt verantwoordelijkheid en bent communicatief sterk;
 • Je hebt affiniteit met het onderwijs.

Wat bieden wij jou?

 • Een werkplek nabij het centrum van Den Haag;
 • Een laptop, een telefoon en een thuiswerkvergoeding;
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging;
 • Een inschaling in schaal 11, met maximaal € 5.503,57.- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • Een ruime verlofregeling van 200 vakantie-uren en 96 ADV-uren per jaar bij een voltijds dienstverband;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.

Informatie
Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met ons secretariaat via secretariaat@onderwijsconsulenten.nl.

De procedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. Daarnaast kunnen, in overleg, referenties worden opgevraagd.

Solliciteren
Bij Onderwijsconsulenten streven wij naar gelijke kansen voor iedereen. Wij maken we geen onderscheid in ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, seksuele voorkeur, genderidentiteit, land van oorsprong en/of handicap.

Heb je de juiste kwalificaties en ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur je CV en motivatiebrief vóór maandag 4 december 2023 naar secretariaat@onderwijsconsulenten.nl o.v.v. vacature Allround HR Adviseur. Het 1e gesprek zal plaatsvinden op 7 december 2023.