Vacatures

7 april 2020
Vacatures

Afdelingssecretaresse (0,6 fte 24 uur)

Wie zijn wij?

Bureau Onderwijsconsulenten bestaat uit een ondersteunend bureau en Onderwijsconsulenten. De Onderwijsconsulenten houden zich bezig met het realiseren van een passende onderwijsplek voor individuele leerlingen met extra ondersteuningsbehoefte in primair en voortgezet onderwijs (inclusief speciaal onderwijs), evenals middelbaar beroepsonderwijs. Wij werken vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op een passende onderwijsplek. Alle contacten lopen via het bureau. Het bureau verzorgt de intake en wijst de aanvragen toe. Zij is verantwoordelijk voor de registratie en de administratieve ondersteuning van de werkzaamheden van de Onderwijsconsulenten.

Wat houdt de functie afdelingssecretaresse in?
Je ondersteunt de collega’s door een goede organisatie en planning van jouw werkzaamheden.

Je bent het eerste (telefonische) aanspreekpunt en je verbindt door waar nodig. Je beheert de agenda van de directeur, plant op verzoek afspraken voor je collega’s in, je verzorgt de in-en uitgaande post en mailingen, je organiseert en notuleert vergaderingen en je ondersteunt, waar nodig de collega’s van intake en staf.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken/bijhouden/archiveren van diverse bestanden en je beheert de voorraad van de kantoorartikelen. Ook ondersteun je de collega’s bij  het gebruik van sociale media.

Wat zoeken we ?

Je hebt goede communicatieve eigenschappen, je beschikt over empathisch vermogen en je kan goed luisteren. Je bent zelfstandig, kan focussen  en je kunt ook goed samenwerken. Een proactieve houding, probleemoplossend vermogen en flexibiliteit zijn trefwoorden die bij je passen.

Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring op secretarieel gebied en je beschikt over een mbo werk- en denkniveau met een opleiding richting secretariële ondersteuning

We werken in een klein team waardoor van je verwacht wordt dat je, waar nodig diverse taken van collega’s kunt ondersteunen. Je werkt nauw samen met de officemanager.

Het spreekt vanzelf dat je de goed Nederlands spreekt en schrijft. Affiniteit met het onderwijs is een pré.


Wat bieden wij?

Een zelfstandige, uitdagende baan in een prettige werksfeer.

Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2871,26  bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering.

Je werkdagen zijn in overleg te bepalen. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tijdens de inwerkperiode zullen je werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag zijn.

Meer informatie?Mail voor vragen over deze functie naar Marlies van Leer, officemanager via m.vanleer@onderwijsconsulenten.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast en zie je jezelf deze rol vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief en CV achter via het bovenstaand mailadres. Deze vacature sluit zodra een geschikte kandidaat is gevonden.

Let op: Sollicitaties zonder motivatiebrieven zullen niet in behandeling worden genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onderwijsconsulent (m/v) Eindhoven e.o.

Bureau Onderwijsconsulenten is per direct op zoek naar een onderwijsconsulent voor de regio Eindhoven e.o.

Sinds de inwerkingtreding van de Wet Passend Onderwijs op  1 augustus 2014 zijn de Onderwijsconsulenten inzetbaar als onafhankelijke onderwijsdeskundigen bij problematiek rond plaatsing, schorsing, verwijdering van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte. Ook proberen onderwijsconsulenten oplossingen te vinden voor kinderen die langdurig thuiszitten zonder uitzicht op een onderwijsplaatsing.

Wat vragen wij:

  • Brede ervaring binnen het onderwijs;
  • Een breed onderwijsnetwerk binnen de regio Eindhoven e.o.;
  • Actuele kennis van de Wet Passend Onderwijs;
  • Kennis van de verschillende stoornissen vanuit de DSM-V;
  • Empathisch vermogen;
  • In staat om zowel vanuit bestuurlijk- als ouder/ leerling perspectief te opereren;
  • Minimaal 16 uur per week inzetbaar op ZZP-basis (vrij in te delen);
  • Ervaring met conflictbemiddeling/mediation.


Interesse?

Mail uw motivatie en CV naar secretariaat@onderwijsconsulenten.nl
Heeft u vragen over de vacature? Geef dan uw telefoonnummer door aan Saskia Staarink via s.staarink@onderwijsconsulenten.nl zij zal dan contact met u opnemen!